• Where The Food Is
  • Makers
  • Contact
Where The Food Is - Verhalen over bijzondere producten en mensen met een passie voor eten.
  • Eetcultuur
    • Let’s Salsa: veel liefde, kraakverse pepers en een knipoog
      Let’s Salsa: veel liefde, kraakverse pepers en een knipoog
    • Dit is ‘m dan. De duurste hamburger van Nederland
      Dit is ‘m dan. De duurste hamburger van Nederland
    • Kombucha: Wat is het en waarom is het populair?
      Kombucha: Wat is het en waarom is het populair?
  • CIY
    • Recept: kombucha maken in tien stappen
      Recept: kombucha maken in tien stappen
    • Aged Eggnog recept
      Aged Eggnog recept
    • Hoe ontpit je nou een granaatappel?
      Hoe ontpit je nou een granaatappel?
  • Game changers
    • SwitsSoda brouwt frisdrank van mout
      SwitsSoda brouwt frisdrank van mout
    • Let’s Salsa: veel liefde, kraakverse pepers en een knipoog
      Let’s Salsa: veel liefde, kraakverse pepers en een knipoog
    • Met YAYA Kombucha spraken we over lekkere bacteriën en hun frisdrank brouwerij
      Met YAYA Kombucha spraken we over lekkere bacteriën en hun frisdrank brouwerij
  • Travel
    • Eten bij Virgilio Martínez, de beste chef van Latijns-Amerika
      Eten bij Virgilio Martínez, de beste chef van Latijns-Amerika
    • 20x Melbourne hotspots
      20x Melbourne hotspots
    • De beste hotspots in Tel Aviv
      De beste hotspots in Tel Aviv
  • Drinks
    • SwitsSoda brouwt frisdrank van mout
      SwitsSoda brouwt frisdrank van mout
    • Recept: kombucha maken in tien stappen
      Recept: kombucha maken in tien stappen
    • Kombucha: Wat is het en waarom is het populair?
      Kombucha: Wat is het en waarom is het populair?
SwitsSoda
Drinks, Game changersApril 20, 2018

SwitsSoda brouwt frisdrank van mout

By Tom

Enkele weken geleden vond ik een flesje bij de voordeur. Gewikkeld in papier was een nieuw frisdrankje. Een prototype van een merk dat zeer…

Eetcultuur, Game changersMarch 8, 2018

Let’s Salsa: veel liefde, kraakverse pepers en een knipoog

By Katinka Lansink Dodero

Let de Jong is Nederland aan het veroveren met haar hot sauces. Ze liep stage bij tacofoodtrucks in Los Angeles en leerde volgens oude…

Game changersAugust 6, 2017

Met YAYA Kombucha spraken we over lekkere bacteriën en hun frisdrank brouwerij

By Sandra

Eerder schreven ze al met veel enthousiasme over kombucha, het verfrissende, licht zurige drankje dat nu eindelijk in Nederland steeds meer te zien is….

Eetcultuur, Game changersMay 28, 2017

Dit is ‘m dan. De duurste hamburger van Nederland

By Charlotte

Niet lang geleden ontmoetten we Diego, de officieuze hamburger koning van Nederland, in Den Haag. De Rotterdammer werkt er sinds kort bij SoHo (South…

Cook it yourself, DrinksFebruary 10, 2017

Recept: kombucha maken in tien stappen

By Charlotte

Ruim een jaar geleden zijn we begonnen met het maken van kombucha. Het gezonde, en heel erg lekkere drankje is een goed alternatief voor…

Drinks, EetcultuurFebruary 1, 2017

Kombucha: Wat is het en waarom is het populair?

By Tom

Waarschijnlijk heb je al eens over kombucha gehoord? Of, misschien heb je het al eens gedronken tijdens een city trip naar New York of…

Cook it yourself, DrinksDecember 20, 2016

Aged Eggnog recept

By Charlotte

Eggnog wordt in de V.S. en Canada veel gemaakt en gedronken tijdens de feestdagen. In Nederland kennen we eggnog vooral als advocaat: een dikkere,…

Drinks, EetcultuurDecember 10, 2016

Less is more: Vin naturel

By Charlotte

Natuurwijn of vin naturel neemt wereldwijd sterk toe in populariteit. Het jarenlange gesjoemel met wijn, het gebruik van pesticiden en grote hoeveelheden sulfiet heeft…

Cook it yourselfDecember 3, 2016

Hoe ontpit je nou een granaatappel?

By Tom

De granaatappel is weer volop te koop en dus is het rode spetterseizoen officieel van start gegaan. Granaatappel is heerlijk in een salade, rijst…

Virgilio Martínez
Game changers, TravelNovember 25, 2016

Eten bij Virgilio Martínez, de beste chef van Latijns-Amerika

By Sandra

De Peruaanse chef Virgilio Martínez is hot. Zijn restaurant Central is verkozen tot beste restaurant van Latijns-Amerika en staat op plek vier van beste…

1 2 … 13 Next

Facebook

Where The Food Is

Creative Commons-Licentie

Instagram @wherethefoodis

No images found
Back to top