Gezond ontbijten met havermout en dadels
‘Wat zal ik toch eens ontbijten vandaag?’ Jarenlang vond ik dat elke ochtend een verschrikkelijk lastige vraag, die ik meestal maar weer beantwoordde met…
‘Wat zal ik toch eens ontbijten vandaag?’ Jarenlang vond ik dat elke ochtend een verschrikkelijk lastige vraag, die ik meestal maar weer beantwoordde met…
It’s a dirty job but someone’s gotta do it; garnalen pellen. En als je het dan toch moet doen, kun je het maar beter…
Zoals bijna elke zaterdag haalde ik bij de biologische groentenboer op de Albert Cuijp mijn boodschappen voor de week. Deze week haalde ik extra…
Hier volgt het recept van één van mijn favoriete kipgerechten, dat ik iedere maand wel maak. Dit recept geeft je een super malse en…
Al een tijd zijn de repen van Tony Chocolonely favoriet op de redactie van Where The Food Is. Naast de bekende melk, puur, melk…
Wie van tafelen houdt weet dat je naast het lekkere eten ook aandacht moet besteden aan de aankleding en een goeie playlist. Zeker als…
Eindelijk. Nadat ik de Vegetarische Slager al drie jaar volg op Twitter (@VegaSlager) stap ik vandaag dan voor het eerst de winkel binnen. De…
In mijn vorige blog legde ik uit hoe je gemakkelijk zelf falafel kunt maken. Het falafel recept was goed voor vier personen en zelf…
Dit is de eerste van de Cook It Yourself serie waarin we laten zien hoe je hele bekende gerechten met een aantal simpele stappen…
Sinds een paar jaar springen in Nederland de ‘eerlijke’ burgerinitiatieven uit de grond. Toch schijnt de beste burger niet uit Nederland te komen, maar…