International Negroni-Week: 6-12 juni
‘There’s no cheers without a cause’. Onder die slogan gaat van 6 tot 12 juni de internationale Negroni-Week van start. Initiatiefnemers Campari en Imbibe…
‘There’s no cheers without a cause’. Onder die slogan gaat van 6 tot 12 juni de internationale Negroni-Week van start. Initiatiefnemers Campari en Imbibe…
In Amsterdam opent Dorstlust op zaterdag 18 juni de eerste frisdrankwinkel van Nederland. In de winkel ligt, zoals we van Dorstlust gewend zijn, de…
Een dag vrijwillig meewerken in de eerste Pindakaaswinkel van Nederland? Seger vulde op zondag, nog brak van zijn verjaardagsfeestje, ruim 400 potten met pindakaas….
Dit stoofpotje met kip is een stuk lichter dan bijvoorbeeld onze Vlaamse stoof met bruin bier. Kip is mager vlees en de saus (smaak)…
In Londen volgde ik een hands-on workshop van Olia Hercules (31), chef en foodwriter. Olia, die opgroeide in het Zuiden van Oekraïne, creëert nieuwe…
Naresh Ramdjas ontwikkelde een vegetarische stoofpot helemaal van groenten, zonder vleesvervangers. De stoof is geïnspireerd op een Vlaamse stoof en wordt verder met ingrediënten…
Poolse dumplings (pierogi) zijn het ultieme comfort food. Pierogi dumplings zijn enigszins vergelijkbaar met ravioli, maar zijn groter en halvemaanvormig. Ook is de bereidingswijze…
De kimchi pannenkoek (Kimchi Jun) is één van de populairste Koreaanse pannenkoeken. Het gerecht is (zeer) eenvoudig om te maken en ook erg lekker….
Na twee succesvolle edities, keerde het Amsterdam Coffee Festival voor de derde keer terug naar de hoofdstad en dit jaar voor het eerst op…
Waterkefir, een gefermenteerde drank vol met nuttige bacteriën, is heel eenvoudig te bereiden en vaak beter verteerbaar dan andere probiotische tonics zoals kombucha. Het…