#ForeverAutumn Spotify Playlist

Het is oktober en de dagen worden weer korter en donkerder. De allerlaatste zonnestralen hebben nu echt plaatsgemaakt voor de kou met wind, regen en misschien zelfs al sneeuw.  Dit betekent dat we ons vermaak weer meer binnenshuis zullen vinden. Ik verheug me nu al op de avonden met rode wijn en stoofpotten. Bij dit nieuwe seizoen hoort natuurlijk ook een nieuwe Spotify playlist.

Er is niets beter dan nieuwe muziek ontdekken, toch? De #ForeverAutumn playlist is een combinatie van mijn favoriete nummers van recente album releases. Het is een mix geworden van indie, electronica, wereld, hip hop en alternative.

Van Tame Impala tot Chet Faker

Een bijzondere track om naar uit te kijken is ‘The Moment’ van Tame Impala, die één van de beste albums van dit jaar uitbracht.  Iets verder in de lijst vindt je een meesterwerk van de Zweedse band, Dungen. Zet het volume op 10 en ga los. Gitaarsolo FTW! The kers op de taart is een samenwerking tussen Chet Faker en de instrumentele band The Cactus Channel, afkomstig van hun nieuwe EP ‘Kill the Doubt’. Chet heeft zich bewezen met zijn laatste project en ik was verrast dat zijn stem ook super goed past bijeen volledige band. Aangezien de EP maar twee nummers heeft, en beiden supergoed zijn, staan ze allebei op de playlist.

Ken je The Clientele al?

Mijn hoogtepunt van deze playlist is tegelijkertijd de afsluiter. The Clientele bracht  deze maand een compilatie van hun beste nummers uit en We Could Walk Together is echt een knaller.

Veel luisterplezier! Mijn andere playlists vind je hier.

Deel dit artikel:
Pin It

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *