Kimchi’s Burger Beer Battle: may the best burger win!

Kimchi's Burger Beer Battle

Let the battle begin! Vier Amsterdamse burger joints en bierbrouwers nemen het op 12 april tegen in elkaar op tijdens Kimchi’s Burger Beer Battle bij Toren in Amsterdam-Noord. En daar moeten wij natuurlijk bij zijn.

Sinds we ergens in september 2013 zijn begonnen met Where The Food Is, ben ik ‘op zoek’ naar de beste burger. In Amsterdam vond ik al The Beef Chief en Thrill Grill, en op het lijstje staan in ieder geval nog The Butcher (wel gegeten, nog niet over geschreven) en The Young Pretenders. Vooral die laatste is een struggle. Soms staan ze op de Neighbourfood Market of hosten ze een avond bij Struik, maar telkens liep ik ze mis. Na de positieve review van Eric van thehamburgerdiaries.com is de craving alleen maar groter.

Van vrienden die mijn verhaal over The Beef Chief lazen hoorde ik vaak hetzelfde probleem: ‘Ik moet zo’n Kimchi Burger hebben, maar waar vind ik die Beef Chief?’ No more excuses dus: op 12 april tijdens Kimchi’s Burger Beer Battle bij Toren in Amsterdam-Noord eet je ze allemaal. Een battle tussen Thrill Grill, The Beef Chief, Burger Bar Amsterdam en The Young Pretenders waarbij jij uiteindelijk bepaalt welke het beste is.

Maar het blijft niet alleen bij burgers. Koop je een ticket voor de Burger Beer Battle, dan krijg je naast vier halve burgers ook nog vier glazen bier van Brouwerij ’t IJ, Oedipus, Two Chefs Brewing en James Brews om te raten, muziek van Redlight Radio, een Pickleback bar en de mogelijkheid om nog meer bier te drinken en door te feesten tot in ieder geval een uurtje of vier in de nacht.

Be there en koop nu hier je tickets! Of zoals de mannen zelf zeggen: ‘Get your tickets before they will be eaten!’.

Deel dit artikel:
Pin It

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *